emmaro liten

KRAFFT har foder och tillskott för alla typer av hästar. Vi har ett stort samarbete med KRAFFT och arbetar med produktutveckling för sporthästar med bland annat deras SPC sortiment samt utbildning av KRAFFTs kunder och sponsorryttare.

Bole.se har allt vi behöver till hästarna. Snabb och enkel beställning via nätet och snabbt kommer produkterna hem.
Bole.se är den perfekta lösningen för oss som vill ha prisvärda produkter av hög kvalitet.

STABEN levererar bästa kutterspånet tll våra hästar. Lätt att hålla rent, mjuka bäddar för hästarna att ligga i och bra för hovarna.
 

K9 har de utan tvekan bästa produkterna på marknaden för rengöring, hud och pälsvård. Vi samarbetar med K9, hjälper till med produktutveckling och att sprida kunskapen om hudvård inom hästsporten där hudproblem är vanligt förekommande. Våra stora kunder använder ochså K9s produkter med fantastiska resultat.

HIPPOVITAE levererar Litovet GOPO Nypon till våra hästar. Litovet GOPO Nypon stödjer hästarna naturliga funktioner och ger hållbara smidiga hästar även under tuffa tävlingssäsonger och rehabiliteringar. Vi ger det till alla hästar oavsett om det är rehabilitering eller hästar på toppnivå för att få bästa möjliga effekt av träningen med minsta möjliga skador.

BIMO hjälper oss med fantastiska produkter som ger hästarna ren och dammfri miljö. Med sopmaskinen sopar vi stallgången snabbt och enkelt plus att allt damm sugs upp av maskinen. Ångtvätten gör rent boxarna efter varje häst och stall och klinikbyggnader regelbundet. Tvättar effektivt med minsta möjliga vattenmängd, bllir rent och smittstädat. Med dessa produkter har vi rena, dammfria och smittstäde stall och klinik.

MEDIVET hjälper oss med bästa och snabbaste mobila digitala röntgen för häst. Fantastiska moderna produkter och absolut bästa snabbaste servicen. Nu har vi betsällt den modernaste och bästa direktdigitala lösningen som finns på marknaden vilket innebär högkvalitativa bilder snabbt.
 

CWD hjälper oss att få bästa möjliga sadlar hästarna. CWD finns i både hopp och dressyr. CWD fungerar på alla hästar och hjälper hästar med ryggsmärta.

MÅRTENSSONS BIL hjälper oss med såväl privata som företagsbilar. De fixade bästa mobila veterinärkliniken med all utrustning.

SKÅNSK HÄSTMASSAGE med Thea Kärrman hjälper våra hästar att må bra muskulärt. Friska hästar håller sig friska och skadade hästar blir friska med hjälp av Thea.

ABETONG och BYGGRESURS bygger vårat nya fina stall. Fantastisk kompetens.
 

CITYBOXEN bygger våra stall med bästa, snyggaste och säkraste boxarna.

VIDEQUUS  
Ger oss en trygghet utöver det vanliga. Hästarna är övervakade dygnet runt med en kamera som lär sig hästens vanliga beteende och larmar till oss om nåpgot avviker ex ligger längre än vanligt, ligger fast, äter dåligt etc. 
VIDEQQUS har verkligen förenklat vår vardag.

Siemens hjälper oss med de bästa ultraljudsapparaterna
för bästa möjliga bilddiagnostik.